Acne behandelingen

Acne behandelingen worden op maat gemaakt. Na een intake gesprek en huidanalyse gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen,. In overleg gaan we aan de slag met een behandelplan. 

€ 69,00

 

Waardoor ontstaan puistjes?

Een combinatie van overmatige talgproductie en dode huidcellen verstoppen de uitgangen van de talgklieren. Hierdoor ontstaan afgesloten poriën waarin zich bacteriën bevinden die een ontsteking veroorzaken. Er ontstaan rode bultjes met pus (Puistjes).

Ook is een vette huid met acne vaak dikker. Normaal schilferen afgestorven hoorncellen vanzelf af, maar door verschillende oorzaken blijven die cellen bij mensen met acne juist aan elkaar plakken waardoor er verhoorning (verdikking) van de huid ontstaat.

Een verdikte huid zorgt weer voor een verhoogde talgproductie waardoor de cirkel rond is. Het doel is om deze cirkel te doorbreken waardoor de acne kan worden aangepakt!

Wat kan je eraan doen, en gaat de acne volledig weg?

Ja, de acne kan volledig verdwijnen of beter onder controle komen door een combinatie behandelingen met Medex cosmetica lijn, Purus acne of de producten van Ernani. U zult er rekening mee moeten houden dat u thuis ook producten moet gebruiken en vooral door moet zetten.

Er bestaat geen middel dat ’even’ acne verhelpt, maar het is zeker, dat u niet uw hele leven met een groot acne probleem zult zitten.

Ik informeer je graag over de behandelmethode.