Zensitive Verwendag Udenhout

De verwendag

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft hernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Al 4 jaar organiseert Zensitive jaarlijks een verwendag voor vrouwen met kanker in samenwerking met visagisten, schoonheidsspecialisten, pedicure, masseuses, een fotograaf en een cateringbedrijf. Zij zorgen samen voor een onvergetelijk verwenmoment. Het team heeft de afgelopen jaren er alles aangedaan om alle dames een bijzonder moment te laten beleven, en met succes. De reacties waren overweldigend.

Voor wie is deze dag bedoeld?
De Zensitive Verwendag is bedoeld voor alle vrouwen die door kanker zijn getroffen.
Gezien de ervaring van het hoge aantal aanmeldingen zijn wij genoodzaakt een selectie te maken door loting. Aangezien we zoveel mogelijk vrouwen de kans willen bieden deze dag mee te maken, zal de keuze gemaakt worden uit vrouwen die de verwendag bij Zensitive nog niet eerder hebben bezocht.

Wat kan ik verwachten?
U gaat genieten van een gezichtsbehandeling, een manicure of voetzool reflexmassage, en u wordt opgemaakt door een professionele visagiste. Aansluitend wordt u vakkundig op de foto gezet door een fotograaf. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

 

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de volgende Zensitive verwendag wordt georganiseerd.  Aanmelden is pas mogelijk als dit vermeld wordt op deze site en op sociale media. Like onze pagina op Facebook en Instagram, en je bent als eerste op de hoogte.

impressie zensitive verwendag Udenhout

Klik op de foto's om deze te bekijken.