De behoefte van de huid is voor iedereen verschillend. Maar de vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en regelmatig een schoonheidsspecialiste bezoekt, zal merken dat haar huid zich al snel onderscheidt van vrouwen die nauwelijks tijd voor haar huid nemen.

Basis Behandelingen

Clean skin

€ 48,00  

Een korte basis behandeling

±  45 min


Een reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden. 

Een verzorgend masker of stay-on masker.

We sluiten af met een een dag- of nachtcrème.

Young skin

€ 57,00  

Voor de huid tot 30 jaar

± 60-70 min


Reiniging, deep clean, scrub, verwijderen van onzuiverheden, ontspannende gelaatsmassage, masker en een verzorging met een dag- of nachtcrème. 

Anti-ageing

€ 63,00   

Voor de huid vanaf 30 jaar 
± 70-85 min

 

Reiniging, deep clean, peeling, verwijderen van onzuiverheden, ontspannende gelaatsmassage. Ampul afgestemd op de behoefte van de huid,  extra werkstoffen, masker en oogmasker, we sluiten af met een lotion en een verzorging van het gelaat. 

Een gezichtsbehandeling met een verjongende werking

Gun je huid de beste verzorging met een behandeling die je huid weer laat stralen

Intensief

vanaf € 78,00 

Als je je huid net wat extra gunt

± 75-85 min

Deze gezichtsbehandeling heeft als doel om de huid gezonder te laten functioneren. Een gezonde huid is automatisch ook een mooie huid. 

Een behandeling die er voor zorgt dat de huid weer zijn stevigheid en glans terug krijgt en rimpeltjes vervagen. Ook kan er worden ingezet op het herstellen van de vochtbalans van de huid.

Charlotte Sophie

€ 102,00

Gun je huid het beste

± 75-85 min

Met de producten van Charlotte Sophie is deze behandeling een cadeautje voor je huid. Goud, kaviaar en zelfs platina zijn geweldige werkstoffen met een zeer mooi resultaat voor de huid. De componenten zijn krachtig en effectief, je voelt direct het verschil.