Merken

Omdat niet iedere huid hetzelfde is en zijn eigen behoefte heeft, werkt schoonheidssalon Zensitive met het professionele merk Medex Bio Cosmetics en de huidverbeterende mogelijkheden van het mooie merk Ernani en KRX. Doordat we verschillende lijnen hebben is er in de salon meer mogelijk en vinden wij altijd het juiste product en de juiste behandeling die bij u past!

COSMETIQUE VOOR DE VROUW DIE ZICHZELF WAT MEER GUNT

Charlotte Sophie Cosmétique is speciaal ontwikkeld voor de moderne, zelfbewuste vrouw die het belangrijk vind haar vrouwelijke elegantie niet te verliezen.

 

De lijn bestaat uit prachtige luxe producten met de meest waardevolle werkstoffen, zoals goud, kaviaar, platina en diepzee-algen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de bewezen werkzame ingrediënten die zijn samengevoegd in deze lijn. 

 

De lijn is uniek en staat voor huidverbetering bij dagelijks gebruik. 

OMDAT JE HET WAARD BENT

Met “Medex Professional” heeft u een echte oplossing voor uw huid; absoluut de allerbeste cosmetica in de markt. Deze zekerheid geeft een niet te onderschatten voorsprong op uw omgeving.

Maar er is meer dan alleen de effectiviteit van de producten; bij alle aspecten van de lijn zorgt Medex ervoor, dat u altijd voorop loopt.

 

De cosmetica lijn maakt gebruik van natuurlijke componenten met werkzame stoffen van hoge kwaliteit en niveau.

DE KRACHT UIT DE NATUUR

Een lijn met de kracht uit de natuur, 100% natuurlijk, ecologisch, biologisch, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen.

Het gaat om de uitzonderlijke kwaliteit! Bij Medex wordt gewerkt met de modernste methodes op wetenschappelijk gebied, om de reeds aangetaste huid te kunnen herstellen en de vochtigheidsgraad optimaal in balans te houden.

Het effect is dat rimpeltjes/kraaienpootjes minder zichtbaar worden en tot een minimum beperkt blijven. Ze worden tegengehouden, vervagen, tot zelfs verdwijnen en de huid wordt stevig gehouden.

 

‘In harmonie met de natuur’ is het motto van Ernani. Ernani biedt alleen producten aan van hoge kwaliteit met zoveel mogelijk natuurlijke werkzame ingrediënten en is betaalbaar voor u als klant. Al onze producten zijn gericht op daadwerkelijke huidverbetering en doen wat ze beloven! Ernani verkoopt 100% biologische ECOCERT gecertificeerde producten. Daarnaast is Ernani specialist in verschillende soorten peelings en huidverbeterende behandelingen.