Merken

Omdat niet iedere huid hetzelfde is en zijn eigen behoefte heeft, werkt schoonheidssalon Zensitive met het professionele merk Medex Bio Cosmetics. Doordat Medex verschillende lijnen heeft is er in de salon meer mogelijk en vinden wij altijd het juiste product en de juiste behandeling die bij u past!

GUN JEZELF EEN MOOIE HUID
Medex Professional is zeer geschikt voor de jonge en rijpere huid. De cosmetica lijn maakt gebruik van natuurlijke componenten met werkzame stoffen van hoge kwaliteit en niveau. Wat voorop staat is dat cosmetica zich moet bewijzen! U als klant moet ervaren dat een bezoek aan een schoonheidssalon, en het gebruik van de producten thuis, uw huid verbetert en herstelt! Maak daarom kennis met de diverse producten.

DE KRACHT UIT DE NATUUR
Een lijn met de kracht uit de natuur, 100% natuurlijk, ecologisch, biologisch, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Het gaat om de uitzonderlijke kwaliteit! De verpakkingen beschermen de natuur omdat alles uitsluitend van gerecycled materiaal is. Tevens doneert Quintenstein Wildlife € 1,- voor iedere verkochte verpakking.

ZORG GOED VOOR JEZELF
De Josephine van Steinborg-serie is geheel gericht op anti-ageing. Dat wil zeggen, dat bij de keus van ingrediënten gericht gezocht is naar herstellend en anti-rimpel vermogen.  De lijn is speciaal voor diegenen met een rijpere huid of voor diegenen die het niet zover willen laten komen en het zich kunnen en willen permitteren om gelijk met deze rijke anti-ageing producten te beginnen. Natuurlijk zijn de producten van “Josephine van Steinborg”, vanwege de krachtige werking meer dan goed te gebruiken als verzorgend product bij elke huid vanaf 30 jaar.