Green Sea Peel


De Green Sea Peel
is een 100% natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. Het hoofdbestandsdeel van dit product is een zeespons. Deze peeling stimuleert de huid door onder andere micronaaldjes die de bovenste meest oppervlakkige huidlaag verwijderd. Met als resultaat weer een mooie, glanzende textuur van de huid en minder fijne lijntjes en rimpels. Pigmentatie en grove poriën kunnen verfijnen en er beter uit gaan zien of zelfs verdwijnen. Maar ook de textuur van de huid en onzuiverheden kunnen verbeteren met als resultaat weer een mooie stralende huid.

Contra indicatie allergie voor zee- schelp dieren.

 

Wat kan ik verwachten en de nazorg.

De huid is na de behandeling rood en voelt warm aan. Zon en of warmte bronnen moeten vermeden worden. Daarom is het plannen van deze behandeling raadzaam. De volgende dag kan de huid nog rood zien en ruw aanvoelen. Dit verdwijnt snel. De peeling heeft ongeveer 5-7 dagen nodig om tekenen van schilfering of vervelling te vertonen. Als de huid geen zichtbare vervelling laat zien betekent dat NIET dat de peeling niet werkt. In tegendeel, de kracht zit in de herhaling. Aanmaak van collageen en elastine is een proces. De huid heeft tijd nodig om te herstellen en te verbeteren op allerlei vlak. Dit kan  4- 6 weken nodig hebben.   

Dag 1
De eerste 24 uur mag je de huid niet wassen. Bij douche vermijd dat deze nat wordt.

Douche niet te warm of heet.
Niet sporten (zweten), geen sauna, jacuzzie, haardvuur, dicht bij BBQ.
Niet scrubben en gebruik geen retinol (vit A) 
Je haar niet kleuren, highlights en of permanenten.

Gebruik de eerste 24 uur alleen de repair crème (Dit krijg je mee)

Advies huidverzorging de dagen daarna: de KRX Cica Recovery Home Care Set. Het ingrediënt cica staat bekend om zijn helende, kalmerende en verzachtende eigenschappen. Vroeger werd dit ingrediënt gebruikt als een behandeling voor brandwonden en wonden. Na gezichtsbehandelingen met een downtime wordt het zeer aanbevolen.
Eventueel kan ook de Repair Ernani dagcrème SPF 25 of Kiwizaadolie en de Epiderm + gel als nabehandeling gebruikt worden. 


Tot na de vervelling (gebeurt niet bij iedereen) mag je geen crèmes gebruiken met zuren!

Geen make-up de dag na de behandeling. (oog make-up kan wel) 

Dag 2 (na 24 uur)

Was je gezicht met voldoende lauw water en dep droog met een schone handdoek of tissue.
Sterk aan te bevelen geen producten met zuren te gebruiken tot na de vervelling.
Gebruik bij voorkeur alleen minerale make-up tot na de vervelling.  

Het is belangrijk dat de huid de komende tijd meerdere malen per dag wordt gehydrateerd! 

 

Klik op de foto om te vergroten