de Mannenhuid

Steeds meer mannen nemen de stap naar de schoonheidsspecialiste en dat is een goede ontwikkeling!

 

Een mannenhuid is:

  • dikker
  • heeft een sterkere verhoorning
  • heeft meer bindweefsel
  • produceert meer talg

 

Huidverouderingsverschijnselen, zoals rimpels treden later op. Maar als deze eenmaal optreden, zijn ze sterker en stugger en hierdoor is er minder gemakkelijk iets aan te doen. Het is daarom voor de mannenhuid nog belangrijker in een vroeg stadium dit proces  te vertragen en de huid goed te verzorgen.

 

Skin Care for Men

€ 63,00 

Een gezichtsbehandeling die de huid voed en verstevigd

70-85 minuten 

 

Reiniging, peeling, zo nodig onzuiverheden verwijderen, gelaatsmassage, verzorgend masker en nabehandeling met een dag of nacht- verzorging.

 

Ook voor de mannenhuid zijn andere (huidverbeterende) behandelingen mogelijk. Ik informeer je graag. 

Epileren wenkbrauwen

€ 13,50

Waarom zou je een baard wel strak trimmen en de wenkbrauwen niet?

 

Ook mannen zijn gebaad bij het epileren en trimmen van de wenkbrauwen! Het ziet er namelijk veel verzorgder uit en bovendien maakt het ook nog jonger.

 

Mannen hebben rechte wenkbrauwen, geen boogjes. Daarom wordt voornamelijk de “wildgroei” geëpileerd waardoor de natuurlijke wenkbrauw blijft bestaan. Lange haren worden getrimd en de haren die tussen het neusschot groeien, worden verwijderd.

Verven wenkbrauwen

vanaf € 12,00

Blijf bij de tijd

 

Soms is het nodig om de wenkbrauwen te verven. Bij het ouder worden krijgt niet alleen je hoofdhaar grijze haren maar ook wenkbrauwen kunnen steeds grijzer worden. Door de wenkbrauwen te verven in je eigen haarkleur, behoud je een jeugdige uitstraling.