De salon

EEN PERSOONLIJKE AANPAK DAT IS WAAR IK VOOR STA!

In mijn salon ben ik gespecialiseerd in het geven van huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen. U volledig in de watten leggen en daarbij uw huid ook nog eens te zien verbeteren is mijn voornaamste doel. Daarom geniet u bij Schoonheidssalon Zensitive in alle rust en met veel persoonlijke aandacht.

 

In de salon wordt gewerkt met de merken Medex Bio Cosmetics, de producten van Ernani Cosmetics en KRX, deze sluiten hierop perfect aan en staan garant voor huidverzorgende en huidverbeterende resultaten. De vraag naar huidverbeterende behandelingen nemen toe, maar ook een behandeling waarbij je even een moment voor jezelf hebt en even lekker kunt ontspannen zijn erg gewenst. In mijn salon zijn verschillende behandelingen mogelijk die aan beide wensen voldoen. Ik bekijk graag welke behandeling het beste bij u past.

 

Gelegen in een landelijke omgeving aan de rand van Udenhout, bevindt zich de sfeervol ingerichte schoonheidssalon. Neem voor een afspraak of advies gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij schoonheidssalon Zensitive bent u gewoon in goede handen!