img
img

img

img

Zensitive Verwendag Udenhout

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft hernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie.
Al 4 jaar organiseert Zensitive jaarlijks een verwendag voor vrouwen met kanker in samenwerking met visagisten, schoonheidsspecialisten, een fotograaf en een cateringbedrijf. Zij zorgen voor een onvergetelijk verwenmoment. Het team heeft de afgelopen jaren er alles aangedaan om alle dames een bijzonder moment te laten beleven, en met succes. De reacties waren overweldigend.

Voor wie is deze dag bedoeld?
De Zensitive Verwendag is bedoeld voor alle vrouwen die door kanker zijn getroffen.
Gezien de ervaring van het hoge aantal aanmeldingen zijn wij genoodzaakt een selectie te maken door loting. Aangezien we zoveel mogelijk vrouwen de kans willen bieden deze dag mee te maken, zal de keuze gemaakt worden uit vrouwen die de verwendag bij Zensitive nog niet eerder hebben bezocht.

img

img

img

img

Wat kan ik verwachten?
U gaat genieten van een gezichtsbehandeling, een manicure en u wordt opgemaakt door een professionele visagiste. Aansluitend wordt u vakkundig op de foto gezet door een topfotograaf. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

img

img

img

Op dit moment is het nog niet bekent wanneer de volgende Zensitive verwendag wordt georganiseerd.  Aanmelden is pas mogelijk als dit vermeld wordt op deze site en op Facebook. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte.