Welke werkstoffen in cosmetica werken nu echt?

Er zijn vele mooie anti-aging werkstoffen. De meest bekende zijn hyaluronzuur, collageen, peptiden, vitamine C- E- en Retinol (vitamine A). Allemaal mooie werkstoffen en bewezen dat ze werken mits er voldoende in het product aanwezig is.

 

Maar wat doen ze en kunnen ze een huidproblemen echt oplossen?

Het antwoord op deze vraag is; naast de juiste behandeling in de salon en het gebruik van producten thuis zal de huid aanzienlijk kunnen worden verbeterd.

 

Met Medex Serum Repair therapie ben je op de goede weg. Hieronder 1 product uitgelicht. 

* Vraag vrijblijvend de informatiefolder aan

Het wondermiddel voor anti-ageing

Vitamine A wordt wel het wondermiddel voor anti-ageing genoemd. De krachtige werking van deze vitamine, ook wel bekend als Retinol, draagt bij tot herstel en vernieuwing van de huid. Bij de juiste samenstelling, opbouw en behandeling zorgt vitamine A voor een egale, stralende teint en een gladdere huidstructuur met minder rimpels. 

 

Wat belangrijk is om te weten:

  • Retinol-producten op doktersrecept zijn krachtiger en werken sneller. Retinol in cosmetische huidverzorgingsproducten werkt langzamer, maar geeft op termijn hetzelfde resultaat.
  • Retinol op doktersrecept geeft een grotere kans op huidirritatie. Deze irritatie kan voor sommigen zo hardnekkig zijn, dat ze het product niet meer kunnen gebruiken.
  • Cosmeticaproducten met Retinol hebben een lager risico op huidirritatie.
  • Pro vit A van Medex bevat de hoogste concentratie Vitamine (hogere concentratie dan deze is niet mogelijk). Pro-Vitamine A wordt gewonnen uit een 100% natuurlijk bron en wordt door de enzymen in de huid omgezet naar Vitamine A.

  • Vit A verfijnt de huid, verminderd rimpels en kunnen de huid aanzienlijk egaliseren.

SERUM HIGHLY CONC. PRO-VIT. A 20 ML.

€ 62,50 

* Online bestellen via de website? Vind dan het serum links in de kolom bij Cure Repair Serums. Uiteraard zijn de serums ook in de salon verkrijgbaar. 

Ik help u graag om het juiste serum te vinden wat bij uw huid en huidprobleem past